slet facebook profil

Sådan kan man slette sin facebook profil?

Er man som bruger på facebook, enten blevet træt af en gammel profil, eller har man ikke tid til at bruge facebook. Eller ønsker du af andre årsager, bare at slette alt om dig selv på facebook, så at der ikke ligger informationer på internettet, som andre kan se og læse om dig,  så kommer her en vejledning til, hvordan du kan slette din facebook profil.

Guide til at Slette din facebook profil:

Man kan enten deaktivere eller slette sin facebook profil.

Først skal du vide at når man deaktivere sin profil er det ikke det samme, som at slette den. Deaktivere svarer til at man holder en pause fra facebook.

Indholdet i din profil og alt information, som er relateret til den blive med det samme ikke tilgængeligt for andre facebook brugere. Men dine venner kan stadigvæk invitere dig til begivenheder, tagge dig i fotos, eller spørge om du vil være med i en gruppe.

Når du deaktivere din profil, kan du opsætte det sådan at du ikke får alle de meddelelser, som dine venner eventuelt sender.

Facebook gemmer informationen om din profil, som: venner, fotos og dine interesser og andet du har. Det gør de fordi de selvfølgelig håber på at du begynder at bruge facebook igen og aktivere din konto på et senere tidspunkt. Hvis du ender op med at aktivere din konto igen, så vil den se ud, som da du forlod den.