Hver gang du ændrer dit Facebook-profilbillede, får alle besked og de fleste kan godt lide det på denne måde. Men hvis du diskret vil ændre dit Facebook-profilbillede uden at give besked til nogen af ​​dine Facebook-venner, skal du gøre således:

I dette indlæg vil vi se på, hvordan du ændrer dit Facebook-profilbillede uden at give besked til nogen. Du kan også følge den samme procedure for at ændre dit Facebook Cover Photo uden at sende beskeder til dine venner.

Skift Facebook-profilbillede uden at give besked til nogen

Hvis du bare uploader billedet og indstiller det som et profilbillede, vil det altid være indstillet til “Offentlig”, og alle de mennesker, der ikke engang har en Facebook-konto, kan se dit profilbillede.

Lad os nu antage, at du ikke ønsker at lade andre vide om din profilbilledeændring. I et sådant tilfælde skal du først logge ind på din Facebook-konto og holde musen over dit eksisterende profilbillede.

Du vil se en indstilling kaldet Opdater profilbillede. Klik på det. Hvis du allerede har uploadet billedet til Facebook, skal du vælge det fra de eksisterende billeder. Hvis du har brug for at uploade billedet, skal du klikke på knappen Upload foto og uploade det nye billede. Efter upload, skal du indstille det som dit profilbillede ved at følge skærmindstillingen.

anset hvad du nu har gjort, deles det automatisk med dine Facebook-venner. Mere specifikt ville alle mennesker (inklusive dig) finde en opdatering som denne.

Hvis du ikke ønsker at vise denne opdatering offentligt, eller du ønsker at ændre Facebook-profilbillede uden at meddele venner, skal du gøre denne opdatering “Privat”.

For at gøre det skal du klikke på kloden, der er synlig ved siden af ​​datoen / klokkeslættet, og vælg Kun mig.

Det var alt! Nu kan ingen undtagen dig finde opdateringen til profilbilleder.

Bemærk, at du også kan ændre Cover-foto privat ved hjælp af det samme trick. Hvis du har en side med massive interaktioner, eller hvor folk begynder at like og kommentere inden for sekunder efter at have uploadet en status, er dette trick muligvis ikke særlig effektivt.